DAISUKI MAASTRICHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1401 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daisuki Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2024 om 15:36 Sushi was niet geweldig. Verkeerde adres stond op thuisbezorgd. Toen we eenmaal bij het juiste adres waren stond het eten nogsteeds niet klaar en moesten we lang wachten.
25 jun 2024 om 21:28 Duurde lang. Miste een sushi rol, hiervoor gebeld zou nabezorgd worden maar nooit komen opdagen. Weg 11,50. Erg jammer
23 jun 2024 om 19:43 Helaas lang moeten wachten maar ze hebben het zeker goed gemaakt en netjes opgelost met extra sushi en excuses
22 jun 2024 om 20:21 Ik had besteld voor kwart na 6 kwam een uur later de sushi was lauw niet koud Sushi valde uit elkaar
22 jun 2024 om 19:46 Heerlijke sushi .. duurde te lang maar was avond van Ned voetbal
21 jun 2024 om 10:06 Hadden 2 uur van te voren besteld en dan nog bijna 50 minuten te laat. 20:20 ipv 19:30. Eten was ook niet echt warm meer helaas.
20 jun 2024 om 20:04 Duurde meer dan 2 uur voor bezorging en de vis was niet echt vers (kleur en reuk). Toch weer geprobeerd maar nu de laatste keer.
16 jun 2024 om 9:36 Lekkere suchi!
5 jun 2024 om 2:01 Sushi is gewoon focking lekker hier alleen bezorging duurt gewoon lang maar boeie als je snel eten wilt dan ga je toch zelf halen met je dikke reet aminakoyim
2 jun 2024 om 8:49 Eten was lekker maar ik mis wel een gedeelte van de bestelling, en wanneer ik naar het restaurant bel nemen ze niet op…
30 mei 2024 om 19:26 de sushi was niet vers sommige waren oud, en de poke bolw bestond uit heel veel rijst en een kip krokant van de AH en groente tja hier en daar
29 mei 2024 om 17:34 Gewoon erg slecht