DAISUKI MAASTRICHT

DAISUKI MAASTRICHT Sushi en meer!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1000 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daisuki Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 21:49 Deliver was supposed to be after 55 min. Waited more than 1h30min Pokebowl was big and very tasty
17 mei 2022 om 10:39 Het eten was 2 uur te laat En soja saus vergeten
16 mei 2022 om 14:52 I bought sushi and I thought there would be more food as it looked like one dish for 10€ would be a whole meal, but I was disappointed when I saw how little it actually was.
15 mei 2022 om 20:00 De sushi werd niet gekoeld geleverd en was gewoon warm.
13 mei 2022 om 21:12 I didn’t receive chopsticks or soy&chili sauce.
12 mei 2022 om 18:38 Hallo duurt 2 uur??? En is er nog steeds niet. En de app zegt al dat het bezorgd is!
8 mei 2022 om 10:14 Ik zou het eten om 14:30u moeten krijgen maar heb niks gekregen. Uiteindelijk om 15:20u kwam m'n eten er pas aan. De kip in mijn pokebowl was meer een kipschnitzel van de Albert Heijn dan iets anders, en de rest had geen smaak. Nooit meer
5 mei 2022 om 0:12 Was echt lekker
4 mei 2022 om 21:10 Prima sushi, aardige bezorger, netjes vooraf gebeld, helemaal ok
4 mei 2022 om 20:54 Very slow delivery ! No chopsticks inside.
4 mei 2022 om 10:10 Rijst was beetje smaakloos en miste wat onderdelen van groente die beschreven waren! Wel een lekkere poke bowl en precies genoeg.
3 mei 2022 om 12:53 Sushi redelijk prijzig tegenover andere restaurants. Rijst had niet veel smaak naar mijn mening. Ook de kwaliteit van het zeewier was niet goed. Heel kauwgom achtig/taai.