DAISUKI MAASTRICHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1380 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Daisuki Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 9:28 No longer ordering here... 90 mins. was the max to pick in terms of delay... the food got home 3 hours late... Everything was stale, the sushi missed half the ingredients they required, no sauce, no cutlery, no paper... Rude delivery.
13 apr 2024 om 19:19 Nooit meer. Lang klant geweest. Kwaliteit doorheen de jaren achteruit gegaan. Een uur en kwartier te laat bezorgd. Zeer moeilijk bereikbaar en verkeerde (papperige) handrolls geleverd.
31 mrt 2024 om 23:46 Bezorging was laat. Avocado totaal niet rijp waardoor er harde stukken in de sushi zaten.
29 mrt 2024 om 21:35 Bestelling kwam eerder aan dan verwacht, heel fijn! En heerlijk !
24 mrt 2024 om 20:12 Bestelling werd ander half uur later bezorgd dan ben je zowat over je honger heen heel jammer
13 mrt 2024 om 16:22 Al 2 dagen buikpijn ervan, neem dan gewoon geen bestellingen meer aan voor sluitingstijd…
11 mrt 2024 om 20:39 Food was good but delivery was very long..... To phone and call number in the app is also useless they give yoy a what's up number to try and look for your order..... Not impressed with delivery!
2 mrt 2024 om 10:57 Het heeft 2.5 uur geduurd voordat het aankwam. Als ik niet had gebeld was het waarschijnlijk nooit gekomen. Ze hadden een extra roll gegeven voor compensatie. Nadat ik had gebeld kwamen ze het wel brengen binnen 20 minuten
28 feb 2024 om 21:22 Zo slecht is het nog nooit geweest. 2 uur gewacht, besteld voor 19.00 om 21.00 kwam het eten. Loepia's waren bitter en de normaal overheerlijke pokebowl was nu erg smaakloos. Ben erg teleurgesteld.
27 feb 2024 om 18:14 Prima, snelle en vriendelijke bezorging.
24 feb 2024 om 21:52 We zijn normaliter niet kritisch maar dit gaat te ver. We hebben meer dan twee uur op ons eten gewacht. Als het eten dan enigszins onderscheidend zou zijn is dit niet zo erg. Echter hetgeen voorgeschoteld is bagger, dit heeft niets met sushi te maken
19 feb 2024 om 4:52 We zagen vooraf dat het meer dan een uur ging duren voordat de bestelling zou zijn afgeleverd. Desalniettemin toch besteld want het eten was wederom heel lekker.